E-mail

info@dwarsdoorveldhoven.nl

22 - 23 - 24 Mei 2024

22 - 23 - 24 Mei 2024

Met z’n allen weer
‘Dwars door Veldhoven’

Dwars door Veldhoven is het wandelevenement van Veldhoven. Jaarlijks wandelen honderden kinderen en volwassenen door de straten van Veldhoven. Door de verschillende afstanden (2,5 km, 5 km, 7,5 km) kan de recreant wandelaar tot de ervaren wandelaar mee wandelen. Je kunt als individu, met je gezin, in een groep of met je collega’s deelnemen. Wil jij graag herkenbaar over straat? Dat kan en mag. Hoe leuk is het als je bijvoorbeeld allemaal dezelfde shirts aan trekt?

 Dwars door Veldhoven vindt standaard de week na Pinksteren plaats op woensdag, donderdag en vrijdag avond. Met de Plaatse als vaste start- en finishlocatie is het gemakkelijk bereikbaar met de auto, fiets, openbaar vervoer of te voet. Ieder jaar zijn de routes weer anders. Er wordt een warming-up verzorgd samen met Tommie. Tijdens de wandeling wordt voor een gezonde snack en een flesje wat er gezorgd bij de rustpost.

 

 En heb je 2 of meer dagen meegewandeld? Dan wordt je op de vrijdag na de intocht begeleid door de harmonie, warm ontvangen op de Plaatse door Tommie om je medaille in ontvangst te mogen nemen!